RSS Feed

Hoe kan ik Candy Crush Saga Hacken?

5 November 2013 by Jack

Als je wel eens Candy Crush Saga speelt,  dan heb je je ongetwijfeld jezelf wel eens afgevraagd hoe je Candy Crush Saga kunt hacken?  En dat is een terechte vraag.   Niet vaak  kom je een spel voor je mobiel of Facebook tegen dat simpel,  maar best verslavend is.   Ik bedoel,   er worden door  grote bedrijven als Electronic Arts miljoenen, nee –  miljarden per jaar verdiend aan games als FIFA,  Need For Speed enzovoorts. Dat de gaming industrie lucratief is,   dat wisten we al.

Maar dat op het eerste gezicht ogende games voor je mobiel (waar veel minder geld in geïnvesteerd hoeft te worden dan het ontwikkelen van de hierboven genoemde games) in staat is om miljarden per jaar op te leveren aan omzet.  Petje af!

Alleen dwaal ik nu even af en dat is natuurlijk niet de bedoeling.  Waar dit blog post vandaag overgaat,  op Make Believe, is over de dringende vraag die ik meestal krijg van vrienden  (ik weet niet, maar volgens mij vinden ze me een computernerd),   is hoe je Candy Crush Saga kunt hacken.  Best grappig…   een spel dat je wilt hacken. Waarom? Het is anders toch geen spel meer.  Toch snap ik ze in dit geval,  omdat ik het spelletje zelf ook speel.

King.com verdient miljarden aan Candy Crush Saga door moeilijke levels!

Ik zal toch eerlijk met je moeten zijn,  het is een kutspel als je een level maar niet kunt halen.   Je zit vast, en je komt er maar niet uit.  Dan kun je het geen spel meer noemen. Dan is het gewoon een levende frustratie en dat wil je maar al te graag aanpakken.  Als het niet goed schiks kan, dan maar kwaadschiks.  En met een Candy Crush Hack, is dat inderdaad mogelijk.  Ik moet wel zeggen dat King.com  die miljarden per jaar maakt aan de frustraties die mensen zoals jij en ik hebben.  En daarom zullen ze je nooit matsen. Zou ik ook niet doen.  Een level niet halen, betekent betalen of blijven hangen. Simpel.   Dat kost je een fortuin, want er zijn zo’n 400+ levels te bewandelen.

Wat is de oplossing voor Candy Crush Saga 2013?

Zowel sites als Candy Crush 2013  als Candy Crush Saga Cheats hebben hierop een uitgebreid antwoord,  omdat ze – zo lijkt het –  een weg hebben weten te vinden waardoor je met behulp van slimme cheats Candy Crush Saga en King.com best slim af kunt zijn.  Ik heb ze uitgetest,  en ik ga niet verklappen wat het is. Dat zou niet eerlijk zijn.  Maar voor een eurootje en 30 cent ben je in ieder geval wel goedkoper uit dan de 85 centjes die je aan de lopende band bij King.com uitgeeft!

 


No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>