RSS Feed

Top 3 Rijscholen van Rotterdam om je rijbewijs te halen!

6 June 2013 by Jack

Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen en ben je woonachtend in Rotterdam, of wil je in Rotterdam rijlessen nemen? Make it believe - we gaan je er bij helpen door in dit overzicht de top 3 rijscholen van 2013  in Rotterdam voor je op op een rijtje te zetten, zodat jij kunt kiezen welke het geschiktst voor jou is! Deal?

Oké.  Bij het samenstellen van deze top 3 overzicht hebben we gekeken naar  verschillende belangrijke factoren die een determinant zijn voor een kwalitatief goede rijles.

  • Ervaring
  • Slagingspercentage
  • Aantal leerlingen
  • Kwaliteit auto
  • Didactiek van rijles instructeur

Deze factoren bepalen de kwaliteit van de les en zodoende ook in hoeverre jij in staat bent om snel je rijbewijs te halen, oftewel:  hoe snel word jou aangeleerd zelfstandig en veilig aan het verkeer deel te nemen?

Op basis van deze  kwalietiteitsindicatoren hebben we 30+  rijscholen in Rotterdam onderzocht en  daaruit is een lijst van  de een van de betere rijscholen van Rotterdam!

RijschoolRotterdam.nu

 Nummer 1:  RijschoolRotterdam.nu

De grote winnaar van de kwaliteitstest onder de Rotterdamse Rijscholen is gewonnen door RijschoolRotterdam.nu  en steekt kwalitatief gezien met kop en schouders boven de concurrentie uit!

Nummer 2:  Forte Rijschool

Uit de kwaliteitstest bleek dat Forte Rijschool het ook bijzonder goed doet.   Duim!

Nummer 3:  Rijschool Hers

Ook Rijschool Hers presteert goed onder  de Rotterdamse Rijscholen en bekleedt een tamelijk goede 3e plek.

De onbevangen eindconclusie

Dus wil jij snel je rijbewijs halen in Rotterdam, kies dan een van de bovenstaande rijscholen uit en je ziet gegarandeerd goed.   Probeer ze eens allemaal uit en check welke het best bij je past.  Ik hoop dat ik je met dit kleinschalig onderzoek onder rijscholen in Rotterdam een beetje op de goede weg heb kunnen helpen bij het kiezen van je Rijschool.  Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit artikel,  stel ze gerust in het reactiegedeelte hieronder.


No Comments »

No comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>